Zij gingen je al voor.

Al 60 dames hebben afgelopen 3 maanden de lichaam a.p.k afgenomen.
80% daarvan is begonnen en ervaren binnen 4 weken meer rust,
meer zelfvertrouwen en gaat het ‘gezonde eten’ en het afvallen BIJNA vanzelf. Je moet er namelijk wel wat voor doen.

 

De spiegel kan je onzeker maken.

Je wil best geld investeren om je lekkerder in je vel te voelen, maar dan moet het wel zin hebben. Veel sporten of streng diëten zijn verspilling zolang jouw hormoonhuishouding uit balans is.

Krijg direct inzicht

Gelukkig kun je nu direct inzicht krijgen in welke wijzigingen voor jou opleveren dat jij weer lekker in je vel zit.

Boek je Lichaams a.p.k hier

De methode

Zelfs als je al gezond eet, investeert in biologische voeding en goede vitaminepillen blijven er up’s en down’s zitten in je gewicht, in je humeur en vooral of je wel of niet lekker in je vel zit. Wat je wil eerst wil ontdekken is wat je kunt aanpassen, je voeding, beweging of je rust. Je wil je hormoonhuishouding resetten zodat je daarna met beweging jezelf strakker en fitter gaat voelen. De balans in je hormoonhuishouding is belangrijk om überhaupt af te kunnen vallen. 

Alles heeft te maken met balans.
Balans van de gouden driehoek.
Move. Relax. Lifestyle.

Beweeg, neem rust en gezonde voeding
Boek een lichaam meting a.p.k als dit belangrijk voor jou is:

  • Kwaliteit van jouw leven verbeteren en vergroten.
  • Je wil het gevoel hebben dat je gewoon kan leven.
  • Je wil van het leven (blijven) genieten.

Boek je Lichaams a.p.k hier

 

 

Zo ziet een lichaams a.p.k. eruit

Je krijgt een uitgebreid rapport waarin exact staat beschreven welke beweging en voeding precies aansluit bij de vetverbranding van jouw lichaam.
Hier kun je direct mee aan de slag!

De test wordt gedaan door Iris, Marloes, Jonathan of Richard. Ze hebben allemaal jonge kinderen. Ze weten exact wat er veranderd is in jouw leven.
Vooral hoe je weer de controle krijgt door kleine stapjes te nemen. Ze zijn specialist op het gebied van beweging, voeding en een gezonde leefstijl. 
Door de test krijgen zij inzicht hoe jouw vetverbranding exact werkt. Hierop wordt dat echt een persoonlijk advies voor jou in het rapport gezet waardoor jij weet waar jij kunt starten.

Boek je Lichaams a.p.k hier

Wij kunnen je niet helpen als je:

  • Het normaal vindt om overgewicht te hebben
  • Je partner niet achter je staat
  • Het nog niet zat bent dat je chagrijnig wordt van snoepen
  • Elke keer een andere garderobe blijft aanschaffen
  • Je 1x per week patat dag heilig is
  • Je accepteert dat je een kort lontje hebt naar je kind(eren) en partner

Krijg direct inzicht krijgen in hoe jouw vetverbranding werkt en advies over de kleine stappen die jij kunt nemen dat jij weer lekker in je vel zit.

Boek je Lichaams a.p.k hier

Door de Airzone heb ik veel meer rust gekregen en kan ik goed focussen op mijn werk. Ook is het ideaal dat Bodytec maar 20 minuten per week is. Nu bereik ik een optimale gezondheid in weinig tijd naast mijn ruim 40-urige werkweek.

Ik ben blij dat ik mag blijven komen na het 12 weken programma. Ik kan beter presteren, slaap veel beter en voel met fit en relaxt.

Sabine, 52

De combinatie van beweging en ontspanning is goud. Ik voel me de hele week zo ontspannen en relaxt, dit gevoel gun ik mezelf elke week!

Marie, 31

Het 12 weken programma is simpel en vooral heel relaxt! Na twee weken had ik al veel minder stress en slaap ik sinds 10 jaar weer een hele nacht door! De kilo’s vliegen er eindelijk af. Als ik dit eerder had geweten dat ik niet afviel door mijn stresshormonen dan was ik hier veel eerder mee begonnen. Mijn kinderen hebben eindelijk weer een leuke moeder met geduld en leuke ideeën.

Vera, 45

Binnen 12 weken heb ik echt een hele kledingmaat minder. Mijn zomerjurken zijn weer uit de kast gekomen.

Wat heel fijn is dat ik veel meer energie heb gekregen. Mijn rust, beweging en voeding is in balans. Nu zit ik écht lekker in mijn vel!

Jasmijn, 29