Just us

Move

Behoefte aan een strakker en sterker lichaam en meer energie? Voor deze en tal van andere redenen biedt Bodytec bij Phoenix Lifestyle in Veenendaal uitkomt.

Bodytec is een behandeling van 20 minuten die in slechts 1x per week zo effectief is dat het gelijk staat aan drie uur sporten of fitness. Het vernieuwd de cellen, dit betekend minder pijn bij reumatische klachten.
“Dit zou voor velen dé oplossing kunnen zijn”

Lees meer

Relax

Bereik een energieboost en indirecte prestatieverbetering tijdens jouw dagelijks leven. Door de ontspanning en verbeterde prestaties van de cellen wordt jouw lichaam fitter, meer alert en neemt het concentratievermogen toe. Stress situaties kunnen gemakkelijker worden getolereerd, je voelt je vitaal en gezond. Dit vermindert niet alleen het risico op het ontwikkelen van een welvaartziekten zoals diabetes en hoge bloeddruk, maar ook het risico op mentale ziekten en burn-out.

Lees meer

Lifestyle

Bereik een gezonde lifestyle door een exacte meting van de stofwisseling. Focus op wat wél! 

Lees meer

Move - Het verhaal achter...

Door ernstige artrose in de schouder komt Jonathan in zijn revalidatieproces in aanraking met elektrische spierstimulatie.  Dit versterkt lokaal de spier en verminderd de pijn. Gekscherend zegt hij tegen zijn fysiotherapeut dat ze er een heel pak van moet maken, zodat vele baat zouden hebben bij deze training.
Jonathan en Iris ontdekken Bodytec

Een heel pak met EMS (elektrische spierstimulatie). In dit EMS pak worden 8 grote spiergroepen tegelijk gestimuleerd. En door de samenwerking van deze spieren worden 150 keer meer spiersamentrekkingen geproduceerd dan tijdens een reguliere krachttraining. De training wordt efficiënter en heb je maar 20 minuten nodig om te de diepere spierlagen te bereiken. Met EMS train je alle vier de spierlagen, in tegenstelling tot het trainen van slechts 2 spierlagen in een reguliere sportschool waar je minimaal 3 uur per week voor nodig hebt.

Een uitkomst om de algehele fitheid te bevorderen. Je maakt het lichaam sterker waardoor de spieren het werk overnemen en er minder pijnklachten zijn.

Wat helemaal prettig maakt is dat het slechts 20 minuten per week is en gelijk staat aan 3 uur sportschool. Het lichaam en de huid worden strakker.

Eindelijk een manier om snel en lekker in je vel te zitten in slechts 20 minuten per week.

Download de checklist

Relax – Het verhaal achter…

In Duitsland komen Jonathan en Iris in aanraking met Airzone.

Terwijl je ligt, ervaart je lichaam een bergwandeling in ijle zuurstof. Het zuurstof masker zorgt ervoor dat je lichaam de zuurstof transporteert naar de vitale delen, waardoor je lichaam hard moet werken terwijl jij rust. Niet voor niets wordt het trainen zonder trainen genoemd.

Tijdens de behandeling vallen ze beiden in slaap en voelen zij zich na een half uur als herboren. Hier moeten ze natuurlijk meer van weten!
Het herstelt een verstoord metabolisme, wat een uitkomst biedt bij pre-diabetes, diabetes type 2, obesitas en bij disbalans van de hormonen door diverse diëten.

Het verlaagd het stresshormoon cortisol, een verademing bij burn-out klachten en slechte nachtrust.
Het vernieuwd de cellen, dit betekend minder pijn bij reumatische klachten.

“Dit zou voor velen dé oplossing kunnen zijn”

Download de checklist

Missie van Phoenix Lifestyle

De missie van Jonathan en zijn vrouw Iris van Westering is om gezonde leefstijl zonder medicijnen mogelijk te maken voor iedereen. Ze worden enthousiast én gelukkig van de mensen die eindelijk na vele progingen nu wel hun doelstelling bereiken en een gezonde leefstijl kunnen vasthouden.

Ze zijn gespecialiseerd in pre-diabetes en pijnklachten. Daar hebben ze een mooi traject voor ontwikkeld. Daarmee trekken ze ook gespecialiseerd personeel aan die een achtergrond hebben in oefentherapie, fysiotherapie en beweegkunde. Ze werken nauw samen met huisartsen en fysiotherapie praktijken als PMI Rembrandt in Veenendaal en omgeving. 

Ontdek het actieplan!

Download de checklist