Actieve relax

Bereik een energieboost en indirecte prestatieverbetering tijdens jouw dagelijks leven. 
Door de ontspanning en verbeterde prestaties van de cellen wordt jouw lichaam fitter, meer alert en neemt het concentratievermogen toe. 
Stress situaties kunnen gemakkelijker worden getolereerd, je voelt je vitaal en gezond.
Dit vermindert niet alleen het risico op het ontwikkelen van een welvaartsziekte zoals diabetes en hoge bloeddruk, maar ook het risico op mentale ziekten en burn-out.

Zo werkt het

Met minder zuurstof voor meer energie. Bij de Relax behandeling met Airzone lig je op een relax bank. In een ontspannen positie adem je door een comfortmasker. Zuurstofarme lucht en zuurstofrijke lucht wordt afgewisseld. Dit zorgt ervoor dat de energieproductie in de cellen wordt verhoogd, de zogenaamde “herstelfase”. 
Dit zorgt voor meer energie en het resetten van het lichaam.

De Airzone traint en herstelt je lichaam door hoogtemeters in zuurstof aan te brengen, net zoals je lichaam zou ervaren als je in de bergen zou wandelen. 
Indien het zuurstofgehalte onder een te lage waarde daalt, past de Airzone zich direct aan door zuurstofrijke lucht vrij te laten komen via het ademhalingsmasker. 
Er is dus geen overbelasting.

Een behandeling is minimaal 12 keer waarin je gedurende 30 minuten ontspant. 
Plan deze 12x achter elkaar binnen 4 tot 12 weken.
Na 4 keer voel je al resultaat. Slaap je dieper, komt je lichaam en je hoofd tot rust, jij wordt relaxter en krijg je bovenal meer energie. 
Je vetverbranding gaat omhoog, je hormonen weer in balans en je merkt verbetering in je spijsvertering.

Daarna krijg je een periode van 2 weken rust.
Hierin gaat je lichaam zichzelf kan aanpassen in het proces van het afvoeren van oude cellen en het aanmaken van nieuwe cellen voor meer energie. 
Na de rust periode van 2 weken kun je Airzone weer hervatten met 1x per week. 
Gun jezelf deze rust en energie!

Dit kan je verwachten

We bespreken het gewenste resultaat en bepalen vervolgens welke lifestyle tips passen bij jouw doelstelling. We helpen je grip krijgen op een gezonde leefstijl en meer energie.

De sessies van 30 minuten plan je gemakkelijk in via de reserveringsapp op het moment wanneer het jou, het beste uitkomt.

Onderzoeken

Wetenschappelijke studies en onderzoeken naar de effecten van Airzone en Hypoxic training. Op deze pagina vind je links naar deze onderzoeken die vaak door universiteiten zijn uitgevoerd.